Loading Events
  • This event has passed.

Poštovani članovi Hrvatske udruge za upravljanje projektima,

ovim putem Vas pozivamo na Agile leadership World Café! u organizaciji Hrvatske udruge za upravljanje projektima.

Promjenjivi svijet struke voditelja projekata širi se i postaje sve složeniji. S nekim sektorima javlja se potreba za novim stilovima upravljanja projektima. Kao jedan od mogućih odgovora na tu potrebu, IPMA je dala odgovor u vidu Agile leadership koncepta koji je razvio Joop Schefferlie (Nizozemska), član izvršnog odbora IPMA-e za certifikaciju. Agile leadership World Café! ima za cilj predstaviti što je IPMA napravila po tom pitanju te diskutirati o pitanju agilnosti u poslovanju. Predavanje će se zaključiti s analizom kako postojanje i djelovanje agilnog okruženja utječe na razvoj struke upravljanja projektima.

Agile leadership World Café! održati će se 12.10.2017. (četvrtak) od 17-19h u prostorima Hrvatske udruge za upravljanje projektima (adresa: Lastovska 23, 4 kat). Od 17h-18h Joop Schefferlie (Nizozemska) održati će prezentaciju na engleskom jeziku na temu „Agile leadership“, a od 18h-19h će se održati rasprava sudionika na temu.

Broj sudionika je ograničen. Event će se održati na engleskom jeziku.

Molimo vas da na slijedećem linku napravite svoju prijavu za Agile leadership World Café! do 11.10.2017. kako bismo mogli organizirati event!