Loading Events
  • This event has passed.

Pod organizacijom HUUP-a u prostorijama restorana „Muzej“ 10.4.2015. održan je 1. PMO World Caffee. Događaj je okupio 30tak sudionika iz različitih industrijskih sfera od kojih je najviše dominirao bankarski sektor. Svi sudionici došli su vizijom da nauče kakva je praksa PMO na svjetskoj i na hrvatskoj razini, te predstave svoje probleme, ideje i rješenja.

Uvodnim riječima sudionike je počastio predsjednik Hrvatske udruge za upravljanje projektima dr.sc.Mladen Radujković, dok je sam događaj moderirao Alan Mirko Poldrugač ( RBA ). Alan je na početku dao uvod u PMO i njegove razvojne faze,a potom su se sudionici podijelili u 4 stola unutar kojih su obrađivali teme: PMO Mladi. PMO Organizacija, PMO Funkcije, PMO Strategija. Svaka tema imala je kao cilj osvijestiti sudionike o bitnosti PMO, njegovim svrhama, funkcijama i ciljevima te prezentirati realne situacije s kojima se sudionici susreću u svakodnevnici.
fdg
Sam događaj rezultirao je vrlo pozitivnim impresijama, te su samu ideju PMO World Caffee-a pozdravili svi sudionici. Ovakve visoke ocijene velika su nam potpora da nastavimo i dalje u ovom smjeru, stoga se već sad veselimo sjedećem PMO World Caffee-u. Zahvaljujemo svim sudionicima na dolasku i raspravi, te moderatorima na odličnom vođenju grupa.

Fotografije s događaja možete pronaći na sljedećem linku: FOTO

Martina Pavlović, mag.ing.aedif