Loading Events
  • This event has passed.

Na Ekonomskom Fakultetu u Zagrebu 10.veljače 2015. u 17:30h započela je zanimljiva radionica pod vodstvom mladog projektnog menadžera i soft skills trenera Fahri Akdemir-a koju su organizirali Hrvatska udruga za upravljanje projektima (HUUP) i Young Crew Croatia (YCC).

Fahri Akdemir je posvetio svoj profesionalni i akademski rad prema vlastitoj radoznalosti – kompetencije ponašanja čovjeka u projektnom okruženju. Osmislio je i održao zanimljive radionice posvećene upravo tom segmentu u preko 16 zemalja diljem svijeta. Osim treninga, stvara i dizajnira igre kao kreativna rješenja raznih problema koje primjenjuje u svom radu.

Upravo je takva bila i ova radionica. Kroz zgodne društvene igre dobio se uvid u pojam kulture i kulturne raznolikosti, različitost između sudionika, težinu integracije u novoj sredini te koliko je važno staviti “drugačije naočale” kako bismo sami sebe oplemenili.

Zahvaljujemo se svim sudionicima na odazivu, a posebno našem dragom voditelju Fahri Akdemir-u kojeg se nadamo opet ugostiti nekom drugom prilikom.

Fotografije s radionice možete pogledati na navedenom linku. FOTO GALERIJA
img_04