Loading Events
  • This event has passed.

Visoka poslovna škola PAR

Trg Riječke rezolucije 4, Rijeka

subota, 11. 6. 2016. u 11,00 sati (dvorana Aula)

UPRAVLJANJE SASTANCIMA

Postavljanje ciljeva projekta, utvrđivanje potreba i zahtjeva definiraju se na početnim sastancima klijenta i projektnog tima. Upravo iz tog razloga organizacija i vođenje sastanaka predstavljaju jedne od najvažnijih aktivnosti za svakog voditelja projekta koji želi kvalitetno upravljati projektnim ciklusom i uspješno realizirati projekt.

SVRHA SEMINARA

Polaznike upoznati s mogućnostima poboljšanja vlastite vještine vođenja sastanaka, te kvalitetnijeg i aktivnijeg sudjelovanja na sastancima.

CILJEVI SEMINARA

Osvijestiti vlastitu dosadašnju praksu vezanu uz sastanke
Upoznati se s procedurama vezanim uz sastanke
Dobiti informacije o tzv. „okvirima sastanaka“
Uvidjeti važnost svih dijelova procedure pripreme i vođenja sastanaka
SADRŽAJ

  • Priprema i vođenje sastanaka
  • Sastanak – DA ili NE?
  • „Dvotrećinsko pravilo“
  • Okviri za sastanke

Predavanje je besplatno za sve zainteresirane uz obaveznu prethodnu prijavu preko sljedećeg linka: https://goo.gl/OYEK3t

KRATKI CV PREDAVAČICE:
cv

Mr.sc. Marija Kalinić, direktorica je i vlasnica tvrtke EPPUR SI MUOVE j.d.o.o. za savjetovanje, sa sjedištem u Zagrebu. Od ukupno 30 godina radnog iskustva, na različitim radnim mjestima (računovodstvo, financije, prodaja i marketing), od 2005. godine svoj profesionalni interes usmjerila je u područje razvoja ljudskih potencijala. Radeći dugi niz godina u Sunce Koncernu d.d. Zagreb, tvrtci koja upravlja poznatim lancem hotela Bluesun, na poziciji direktorice Sektora za upravljanje ljudskim potencijalima i direktorice Bluesun akademije, stekla je veliko i dragocjeno iskustvo kako u rukovođenju, tako i u razvoju i implementaciji sustava za upravljanje ljudskim potencijalima. Također, bogato i raznoliko iskustvo u kreiranju i izvođenju edukacija za zaposlenike svih hijerarhijskih razina u tvrtkama različitih djelatnosti, omogućuje joj uspješno vođenje vlastite tvrtke, znakovitog imena EPPUR SI MUOVE, specijalizirane za poslovne edukacije, razvoj i implementaciju sustava upravljanja ljudskim potencijalima, te razvoj potencijala pojedinaca i timova.

Certificirana je trenerica NLP-a i članica SELECTIO certifikatorskog tima za dodjelu certifikata Poslodavac partner, Upravnog vijeća Udruge U4HR – Udruge za upravljanje, umrežavanje, učenje i unaprjeđivanje ljudskih potencijala u Hrvatskoj (www.u4hr.hr) te predavačica kolegija Upravljanje ljudskim potencijalima na Visokoj poslovnoj školi PAR Rijeka.