Loading Events
  • This event has passed.

Poštovani članovi HUUP-a,

ovim putem Vas pozivamo na PMO World Café! u organizaciji Hrvatske udruge za upravljanje projektima.

Kad se organizacije počnu baviti projektnim temama često im se otvori pitanje organizacijskog smještaja Voditelja projekata. Tada se ispituje mogućnost osnivanja Projektnog ureda (PMO) i popisa njegovih funkcija, odnosno zaduženja. Što PMO može raditi i zašto bi Voditelji projekata bili tamo smješteni? PMO World Cafe ima za cilj prikazat svjetsku praksu PMO-a, odnosno kako globalne kompanije rješavaju izazove projektnog menadžmenta, te usporediti isto s domaćom praksom. Predavanje će se zaključiti s analizom kako postojanje i djelovanje PMO-a, utječe na razvoj projekt menadžment struke.

PMO World Café! biti će održan 9.4.2015. (četvrtak) s početkom u 16h u restoranu „Muzej“ na adresi Trg Maršala Tita 10. (http://www.gastroopus.hr/ )

U sklopu restorana je osiguran parking (između Muzeja za umjetnost i obrt i Muzičke Akademije). Molimo da dođete 15 minuta ranije.

Također, molimo vas da na slijedeći link napravite svoju prijavu za PMO World Caffe do 1.4.2015. kako bismo mogli organizirati event!

https://docs.google.com/forms/d/1KzTVIp3a41W2hxT_-PmV2LhjJJRfiEAftpcMnI2h21I/viewform

Vidimo se!