Loading Events
  • This event has passed.

flyer-kulturna-raznolikost_-pogled-iz-drugacije-perspektive
Pozivamo Vas na radionicu pod nazivom “KULTURNA RAZNOLIKOST: POGLED IZ DRUGAČIJE PERSPEKTIVE” pod vodstvom mladog projektnog menadžera i soft skills trenera Fahri Akdemir-a koja će se održati 10.2.2015. u 17:30h u prostorima Ekonomskog Fakulteta u Zagrebu (dvorana 51,centar za poslijediplomski studij, prizemlje).

Svaki rad na projektu zahtjeva ljudsku interakciju i komunikaciju, a da bi se izvuklo ono najbolje ona mora biti jasno isporučena. Međutim mnogo projekata pati od pogrešnog komuniciranja i nesporazuma, a dublji razlog tome je nedjeljenje iste perspektive što dovodi do neželjenih rezultata. Kultura je jedan od najvećih razloga zašto postoje te razlike u perspektivi. Nacionalna, ekonomska, socijalna i radna okolina u kojoj živimo gradi našu kulturu, tj. naš pogled na svijet i kako percipiramo stvarnost oko nas. Voditelj projekta i član projektnog tima može postići bolje rezultate razvijajući vještine na kulturnim sposobnostima.

Cilj ove trosatne radionice je dati uvid u ostvarenje svojih ciljeva kroz ljepote i prilike koju pruža kulturna raznolikost ako se sagleda iz “drugačijeg kuta”.

Pridružite nam se u ovoj besplatnoj radionici koja će se održati na engleskom jeziku i pogledajte svijet iz drugačije perspektive.

Prijaviti se možete putem linka https://docs.google.com/forms/d/1uEQ3wpHEhWa6YctuAXWy_DOFx0cT_nx2dKPzU5w_e7o/viewform

Broj mjesta je ograničen zbog kapaciteta dvorane, stoga požurite s prijavama.

Više informacija o predavaču na navedenim linkovima:

www.fahriakdemir.com

http://www.fahriakdemir.com/wp-content/uploads/2013/10/FahriAKDEMIR_CV_102103.pdf