IPMA REGISTRACIJA2019-09-16T20:38:31+02:00
certifikat

IPMA registracija

Registrirani obrazovni programi/tečajevi:

REG Project (Registered Education Program) je projekt registriranja programa obrazovanja u području upravljanja projektima. Glavni cilj registracije programa je osigurati usklađenost obrazovanja iz upravljanja projektima sa standardnim uvjetima IPMA-e, a koji se odnose na pruženu razinu obrazovanja i stupanj pokrivenosti edukacijskog programa sa 46 NCB-ovih elemenata sposobnosti (NCB je hrvatski prijevod i prilagodba International Competence Baselinea IPMA-e).

REG daje prepoznatljivu oznaku kvalitete u obliku registracijskog koda, a kojim se označava odlična priprema sudionika obrazovnih programa i mogućnost polaznika za poboljšanjem vlastitih elemenata sposobnosti definiranih NCB-om.

Sposobnosti voditelja projekta sastoje od znanja, posebnih vještina i iskustva. Programi označeni znakom REG pridonose razvoju sposobnosti pojedinca, sukladno NCB definicijama.

REG oznakom označeni su programi edukacije u trajanju više od 60 sati, a RTC (Registered Training Course) oznakom tečajevi u trajanju do 60 sati. Za sve informacije vezane za registraciju Vaših tečajeva i programa obrazovanja javite se kontakt osobi:

Sandra Matuhina;
E-mail: capm@capm.hr

Započnite proces registracije još danas!

ZAPOČNITE PROCES REGISTRACIJE JOŠ DANAS!

Sve svjetske IPMA registracijske programe

POGLEDAJTE OVDJE